svezabazene.hr – Bazenska oprema s najvećim izborom u Hrvatskoj!

Najpovoljnije cijene

najbolje ponude na tržištu

Sigurna kupnja

100% jamčimo za sigurnost

Paletna i paketna dostava

na području cijele HR

Povrat novca

mogućnost povrata novca.

Na akciji

Širok asortiman bazenske opreme

Filteri za bazene, pumpe za bazene,  svjetla za bazen, toplinske pumpe, ljestve za bazene, masažne kade,  solarni tuševi,  slapovi za bazene, pokrivači za bazene, mozaik pločice, usisavači za bazene, četke za bazene, mrežice za bazene,  klor tablete, algicidi za bazene, itd.

Filteri
Održavanje čiste i sigurne vode u vašem bazenu ključno je za uživanje u plivanju. Filteri za bazene su esencijalna oprema koja osigurava da vaš bazen ostane kristalno čist i bez mikroorganizama koji bi mogli ugroziti zdravlje korisnika. U našoj ponudi ističemo visokokvalitetne filtere koji su pouzdani, efikasni i pristupačni.

Filteri za bazene - SCP filter za bazen Superpool TC

Pumpe
Naša široka paleta pumpi za bazene obuhvaća sve što vam je potrebno za održavanje vašeg bazena na vrhunskoj razini. Od pumpi za filtriranje do pumpi za grijanje i cirkulaciju vode, nudimo vam najnovije tehnologije i najpouzdanije brendove kako biste osigurali čistu i zdravu vodu u vašem bazenu.

Speck Badu Prime 90/7 - 90/20 pumpa za bazen

Toplinske pumpe / dizalice topline
Dizalice topline koje nudimo posebno su prilagođene zahtjevima i klimatskim uvjetima Splitsko-Dalmatinske županije, omogućavajući optimalno funkcioniranje čak i u manje povoljnim vremenskim uvjetima. Bez obzira tražite li rješenje za manje privatne bazene ili veće javne objekte, naš široki asortiman proizvoda može zadovoljiti svaku potrebu.

Midas toplinska pumpa Mida Force

Solarni tuševi
Solarni tuševi su idealno rešenje za svaki bazen, pružajući ekološki prihvatljiv i ekonomičan način za zagrijavanje vode. Iskoristite snagu sunca i uživajte u toploj vodi bez dodatnih troškova za energiju. Naši solarni tuševi su jednostavni za instalaciju, izdržljivi i modernog dizajna, savršeni za svaki dvorišni ambijent.

CRM solarni tuš Watermixer 30 l - plavi

Bazenska Oprema za Savršeno Iskustvo

Webshop “Sve za Bazene” pruža centralno mjesto za nabavku bazenske opreme visoke kvalitete, esencijalnih za stvaranje nezaboravnog bazenskog iskustva. Opremljeni smo sveobuhvatnom ponudom najnovije tehnologije i opreme potrebne za održavanje vašeg bazena na optimalnoj razini.

Profesionalna Podrška i Savjetovanje

Stručna ekipa naše tvrtke Bazenske tehnike spremna je pružiti profesionalnu podršku i savjetovanje na svakom koraku vašeg projekta. Od ideje do realizacije, specijalizirani smo za dizajn, izgradnju, montažu i održavanje bazena, garantirajući zadovoljstvo i bezbrižno uživanje u vašem savršenom bazenskom okruženju.