Proizvodi

 • Zimski, ljetni prekrivači i namatalice

  Bazenski prekrivači, bilo zimski ili ljetni štite Vaš bazen od vanjskih čimbenika. Bazenske prekrivače možemo podijeliti prema periodu namjene te vrsti i načinu izrade.

  Prikaži
 • Vodeni efekti

  Vodeni efekti su dodatna oprema bazena prilagođena samom korisniku ili vizualnom efektu .Bilo da se radi o razgibavanju u bazenu , relaksaciji ili samom vizualnom efektu , efekte možemo podijeliti prema materijalu izrade , veličini i jačini (snazi) efekta. Odabir efekta vrši se prema željama i potrebama krajnjeg korisnika bazena i u potpunosti može biti individualno prilagođen istom.

  Prikaži
 • Uzidni elementi

  Uzidni elementi su elementi namjenjeni montaži u bilo koji od tipova bazenske školjke čija se funkcija može podijeliti na elemente za osnovnu opremu i elemente za dodatnu opremu , načinu izrade , protoku i vrsti završne obloge.

  Prikaži
 • Stakleni mozaik i materijal za postavljanje

  Stakleni mozaik je najkvalitetnija i najdugovječnija završna obloga bazenske školjke.

  Prikaži
 • Rasvjeta

  Rasvjeta je gotovo neizostavni efekt svakog od bazena čiju podijelu možemo izvršiti prema materijalu izrade kućišta , vrsti i tipu lampe te boji , jačini i kutu osvjetljenja .Isključivo dolaze u niskonaponskoj izvedbi.

  Prikaži
 • PVC cijevi, fitinzi i ventili

  PVC fitinzi, cijevi i ventili su elementi neophodi za sprovođenje i regulaciju protoka bazenske vode između samog bazena i odgovarajućih elemenata .Podjelu vršimo prema promjeru , radnom i maksimalnom tlaku.

  Prikaži
 • Pumpe

  Pumpe su neizostavni dio bazenskog postrojenja čija je funkcija omogućavanje pravilnog protoka bazenske vode kroz elemente postrojenja bilo da se radi o samoj filtraciji , zagrijavanju , dezinfekciji ili nekom od efekata. One omogućuju odgovarajući protok kroz filter i cirkulacijski sustav bazena. Adekvatan protok i dnevni radni ciklus glavni su preduvjet ispravnog rada bazena i kvalitete bazenske vode. Možemo ih podijeliti prema materijalu izrade , radnom mediju , namjeni , protoku te snazi i radnom naponu elektromotora. Sastoje se od tri sastavna dijela: pred filtra kojim se zadržavaju velike nečistoće, tijela s turbinom kojom se pumpa voda i motora (monofaznog ili trofaznog). Veličina pumpe ovisi o veličini bazena, njegovoj duljini, cjevovodu i broju spojnica (znajući da na svakom spoju dolazi do gubitka opterećenja). Kada je riječ o ekonomičnosti potrošnje energije, iznimno se često odabiru manje pumpe koje imaju dulji vijek trajanja. Prednosti: smanjena potrošnja vode i električne energije te čišći bazen.

  Prikaži
 • Pribor za čišćenje i automatski čistači

  Pribor za čišćenje i automatski čistači je kategorija proizvoda koja sadrži svu potrebnu opremu za čišćenje Vašeg bazena. Neovisno o vrsti i tipu svaki od bazena potrebno je povremeno mehanički očistiti bilo da se radi o mehaničkom čišćenju četkama i mrežicama , vakuumskom čišćenju ili automatskom čišćenu pomoću specijalnog robota za čišćenje bazena.

  Prikaži
 • Filteri

  Filteri su elementi osnovne opreme bazena čija je funkcija fina filtracija koja je osnovni uvjet održavanja kvalitete bazenske vode. Podjelu filtera možemo izvršiti prema načinu izrade, položaju višepoložajnog ventila, radnom i max tlaku, visini i vrsti pješčane ispune te vrsti bazena na kojima se primjenjuje.

  Prikaži
 • Dogrijavanje bazena

  Dogrijavanje bazena sadrži uređaje za zagrijavanje i održavanje temperature bazenske vode koji su jedan od bitnijih elemenata dodatne opreme.Podijelu uglavnom vršimo prema načinu zagrijavanja te materijalu izrade kučišta izmjenjivača topline.

  Prikaži
 • DIASA kemijska sredstva

  Prikaži
 • Bazenski pribor

  Bazenski pribor je dodatna oprema bazena namjenjena za montažu na određenim tipovima bazena (ljestve kod manjih bazena kao glavni ulaz u bazen ili kod vežih dao dodatni na specifičnim mjestima.Podjelu ljestava vršimo prema broju gazišta i materijalu izrade te tipu i vrsti bazena na kojima se instaliraju.Namjena preljevnih rešetaka je zaštita preljevnog kanala kod bazena sa preljevnim tipom filtracije.Podjela se vrši prema materijalu izrade , boji i duljini.

  Prikaži
 • Automatsko upravljanje i energetika bazena

  Automatsko upravljanje i energetika bazena je skup proizvoda koji služe za olakšavanje upravljanja bazenom. Bilo da se radi o automatizaciji osnovnih funkcija bazenskog postrojenja ili neke od dodatnih funkcija svrha automatizacije je olakšavanje održavanja te što preciznije i kvalitetnije održavanje bitnih parametara bazenskog postrojenja i bazenske vode. Automatika omogućuje precizno i točno mjerenje u svakom trenutku uz dodavanje kemikalija u bazen. Automatizacija radi na principu kontinuiranog mjerenja pH (0-14pH) i Redox (0-1000mV) parametara i automatskog doziranja pomoću elektromagnetskih membranskih dozirnih crpka. Dezinfekcija vode sa solnom elektrolizom sa solju dodanom u bazensku vodu automatski izvodi dezinfekciju vode. Na jednostavan način osigurava čistu vodu. Tvrdoća bazenske vode je također vrlo važna. pH mora se održavati između 7,0 – 7,3. Nepravilna tvrdoća vode dovodi do skupljanja kamenca na zidovima bazena i filtru te neuspješnu provedbu dezinfekcije. pH vrijednost vode mjeri se specifičnim sondama. Budući da bazenska voda ima tendenciju da postaje bazična, dodaje se posebna tekućina pH minus.

  Prikaži