Proizvodi

Filteri

Filteri su elementi osnovne opreme bazena čija je funkcija fina filtracija koja je osnovni uvjet održavanja kvalitete bazenske vode. Podjelu filtera možemo izvršiti prema načinu izrade, položaju višepoložajnog ventila, radnom i max tlaku, visini i vrsti pješčane ispune te vrsti bazena na kojima se primjenjuje.

Ariona filter Pacific

Pumpe

Pumpe su neizostavni dio bazenskog postrojenja čija je funkcija omogućavanje pravilnog protoka bazenske vode kroz elemente postrojenja bilo da se radi o samoj filtraciji , zagrijavanju , dezinfekciji ili nekom od efekata. One omogućuju odgovarajući protok kroz filter i cirkulacijski sustav bazena.

Pročitaj više

Uzidni elementi

Uzidni elementi su elementi namjenjeni montaži u bilo koji od tipova bazenske školjke čija se funkcija može podijeliti na elemente za osnovnu opremu i elemente za dodatnu opremu , načinu izrade , protoku i vrsti završne obloge.

IVEGA premium skimmer NORM uskih usta 17,5 l - pločice

Rasvjeta

Rasvjeta je gotovo neizostavni efekt svakog od bazena čiju podijelu možemo izvršiti prema materijalu izrade kućišta , vrsti i tipu lampe te boji , jačini i kutu osvjetljenja. Isključivo dolaze u niskonaponskoj izvedbi.

BVR LED RGB s bijelom maskom

Bazenski pribor

Bazenski pribor je dodatna oprema bazena namjenjena za montažu na određenim tipovima bazena (ljestve kod manjih bazena kao glavni ulaz u bazen ili kod vežih dao dodatni na specifičnim mjestima.

Pročitaj više

AS aluminijski ovalni solarni tuš kapaciteta 40 l – crni

Vodeni efekti

Vodeni efekti su dodatna oprema bazena prilagođena samom korisniku ili vizualnom efektu .Bilo da se radi o razgibavanju u bazenu , relaksaciji ili samom vizualnom efektu , efekte možemo podijeliti prema materijalu izrade,

Pročitaj više
Fluvo Xanas komplet maska od ABS-a - piezo paljenje - piezo zrak voda bijeli

Pribor za čišćenje i automatski čistači

Pribor za čišćenje i automatski čistači je kategorija proizvoda koja sadrži svu potrebnu opremu za čišćenje Vašeg bazena.

Pročitaj više

Dolphin automatski čistač Poolstyle 40i IOT

Dogrijavanje bazena

Dogrijavanje bazena sadrži uređaje za zagrijavanje i održavanje temperature bazenske vode koji su jedan od bitnijih elemenata dodatne opreme.Podijelu uglavnom vršimo prema načinu zagrijavanja te materijalu izrade kučišta izmjenjivača topline.

EPAI toplinska pumpa Platinium

Automatsko upravljanje i energetika bazena

Automatsko upravljanje i energetika bazena je skup proizvoda koji služe za olakšavanje upravljanja bazenom. 

Pročitaj više

Descon® ploča i montaža uređaja mjerne ćelije i dozirnih pumpi na ploči

Zimski, ljetni prekrivači i namatalice

Bazenski prekrivači, bilo zimski ili ljetni štite Vaš bazen od vanjskih čimbenika. Bazenske prekrivače možemo podijeliti prema periodu namjene te vrsti i načinu izrade.

IVEGA II namatalica od 3,4 m – 4,7 m s kotačima

Kemijska sredstva i uređaji za mjerenje vode

Kemijska sredstva su nezaobilazni dio Vaše bazenske opreme. Neovisno o ugrađenoj opremi za pravilno održavanje bazenske vode potrebno je svakodnevno ili periodično dodavanje nekog od kemijskih sredstava za održavanje bazena.

Klor za bazene, Diasa multitab tablete 5 u 1

PVC cijevi, fitinzi i ventili

PVC fitinzi, cijevi i ventili su elementi neophodi za sprovođenje i regulaciju protoka bazenske vode između samog bazena i odgovarajućih elemenata .Podjelu vršimo prema promjeru , radnom i maksimalnom tlaku.

Lareter PVC cijev

Stakleni mozaik i materijal za postavljanje

Stakleni mozaik je najkvalitetnija i najdugovječnija završna obloga bazenske školjke.

Reviglass stakleni mozaik Zafiro na poliuretanu

Hidromasažni bazeni

Osim relaksacije koju pružaju hidromasažni bazeni, svojim korisnicima pružaju i istitinsku terapeutsku masažu.

Wellis masažna kada Palermo