Dolphin automatski čistač WAVE 300 XL

16.660,26 

Dolphin Wave 300 XL vrhunski je proizvod dizajniran posebno za olimpijske centre, vodene parkove i druge centre za slobodno vrijeme s javnim bazenom duljine od 25 do 60 metara. Ovaj čistač osigurava potpuno čišćenje bazena velikih dimenzija. Inteligentni navigacijski sustav jamči duboko i detaljno čišćenje bilo kojeg oblika ili vrste bazena u rekordnom vremenu.

Max dužina bazena:  60 metara
Trajanje ciklusa:         1, 2,3,4,5,6,7 ili 8 sata  (ovisno o odabranom programu)
Ciklus čišćenja:           dno
Duljina kabela:           50 m okretni kabel – kabel za sprečavanje zapleta
Četke:                           četke pogodne za sve vrste premaza i bazena, vrte se 1,5 puta bržom brzinom od brzine robota
Filtracija:                      filter vreća od 50, 70 i 150 mikrona
Transformator:           Automatski digitalni transformator
Daljinski upravljač:    da WAVE MMI
Kolica uključena:        da
Težina:                          25 kg
Garancija:                     2 godine

Svi proizvodi tvrtke Maytronics pokazali su se najpouzdanijima na tržištu i udovoljavaju najvišim standardima učinkovitosti. Zapravo je svaki model pažljivo testiran prije nego što se plasira na tržište obavljanje postupka nekoliko tjedana u stvarnim uvjetima uporabe.

Dolphin Wave 300 XL vrhunski je proizvod dizajniran posebno za olimpijske centre, vodene parkove i druge centre za slobodno vrijeme s javnim bazenom duljine od 25 do 60 metara. Ovaj čistač osigurava potpuno čišćenje bazena velikih dimenzija. Inteligentni navigacijski sustav jamči duboko i detaljno čišćenje bilo kojeg oblika ili vrste bazena u rekordnom vremenu.

Delphin Wave 300 XL sredstvo za čišćenje bazena sadrži osam četki (dvije prednje, dvije stražnje i četiri bočne) osmišljene za čišćenje prljavštine i nečistoća na svim oblogama bazena (folija, beton, pločice). Kombinacija 8 četki osigurava potpuno, dubinsko čišćenje donje površine i kutova bazena.

Dolphin Wave 300 XL koristi napredni navigacijski sustav: funkcionira s integriranim žiroskopom i kompasom, uz pomoć kojih robot vrši čišćenje cijelog bazena. Od trenutka kada je robot smješten u vodu izračunava se profil vašeg bazena i određuje se ciklus čišćenja. Njegov žiroskopski sustav osigurava precizno čišćenje i održava svoj tok, čak i u bazenima s kosim dnom.

Ovaj čistač bazena kompatibilan je sa svim vrstama dna bazena: ravno dno, blagi nagib, strmiji nagib, točke jame i ronilački bazeni.

Uz snažnu crpku s protokom od 40m³/h, Dolphin Wave 300 XL usisava prljavštinu i nečistoće u filter vreće velikog kapaciteta. Postoje tri kapaciteta filter vreća, 50, 70 i 150 mikrona, isporučenih s čistačem. Možete odabrati finoću filterne vreće koja će odgovarati čistoći vode u vašem bazenu u trenutku upotrebe.

Top Access sustav pojednostavljuje operacije održavanja davanjem pristupa filter vrećama preko gornjeg kućišta robota. Brza i lagana njega filtera: Isperite čistom vodom da biste obnovili snagu filtera. 

Kolica olakšavaju prijevoz i skladištenje čistača bazena nakon uporabe. Napravljen je od nehrđajućeg čelika koji sadrži valjak za odlaganje kabela. Valjak koristi okretni mehanizam koji omogućava kotrljanje kabela tijekom rada. Na taj se način izbjegava zapetljani kabel i ograničava rizik od preranog habanja.

MMI (Man Machine Interface) ploča zaslona: Jednostavna za upotrebu, izravno smještena na transportnim kolicima nudeći potpunu kontrolu tijekom čišćenja trajanja ciklusa, inteligentni sustav skeniranja i tehničke postavke.

Postoji i indikator koji označava kad su pune filterske vreće: crveno svjetlo je isključeno tijekom normalne uporabe i svijetli kada je vrećica puna.

Ovaj čistač bazena omogućuje automatski rad prilikom ulaska i izlaska iz vode iz bazena. Omogućuje vam odabir ciklusa čišćenja i dobivanje eventualnog izvješća o pogrešci. LCD zaslon daje jasne i precizne informacije tako da lako možete pratiti rad vašeg Dolphin Wave 300 XL.

Prednosti Dolphin Wave 300 XL 

  • Osam aktivnih četki koje uklanjaju tvrdokornu prljavštinu i nečistoće čime se osigurava potpuno, dubinsko čišćenje dna i kutova bazena.
  • Inteligentni algoritam koji koristi žiroskop i kompas daju učinkovito čišćenje bazena, bez obzira na njegov oblik i vrstu dna ( ravno dno, blagi nagib, strmiji nagib itd) .
  • Interaktivno sučelje omogućuje vam kontrolu nad čišćenjem bazena i odabir ciklusa.
  • Daljinski upravljač omogućuje upravljanje čistačem iz daljine.
  • Odgođeni početak s automatskom funkcijom uranjanja znači da vaš uređaj može očistiti bazen bez vaše intervencije. Samo izvadite robot iz bazena kada je čišćenje završeno.
  • Filtarske vreće koje nude različite kapacitete filtriranja omogućuju vam odabir vreće koja odgovara stupnju filtriranja potrebnom za vašu vodu iz bazena u određeno vrijeme.
  • Održavanje čistača bazena je brzo i jednostavno pomoću Top Access sustava.
Težina 10 kg

Povezani proizvodi